http://inthepicturecommunicatie.nl/uploads/images/headers/In-The-Picture-Crisismanagement-Header-Producten.jpg

Crisiscommunicatie Training

 
Beste relatie,
 

Burgers, journalisten en andere betrokkenen worden steeds brutaler. Ze dagen je steeds vaker uit, stellen suggestieve vragen en er wordt meer en meer van je verwacht als communicatiespecialist.

 
Vooral tijdens een crisissituatie is de druk intens, de spanningen lopen hoog op, de berichten vliegen om je oren en juist op dat moment wordt er optimale communicatie van je verwacht. Hoe bescherm ik onder dat soort omstandigheden de reputatie?
 

Nici Marx (hier een interview met haar) weet als geen ander hoe je jouw rug recht moet houden tijdens deze situaties en heeft een aantal in de praktijk beproefde technieken ontwikkeld die ze graag met je wil delen.  Ze neemt je mee in de wereld van de crisis…

 
Welke vragen kan je van journalisten verwachten? Hoe krijg je het voor elkaar, dat jouw headline in de krant komt en niet wat anderen tegen journalisten roepen? Wat kan je het beste doen als het op Twitter los gaat? En… hoe kan je nu juist van al deze input gebruik maken om jouw boodschap over te brengen?
 

De datum is 19 september 2016, van 09:30 tot 17:00 uur.
De kosten zijn € 475 euro exclusief btw, inclusief lunch

 
  • De training wordt in het Engels gegeven.
  • Locatie: Bartmanz Boot in Loenen aan de Vecht (http://www.bartmanzboot.nl/)
  • Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar.
 
Aanmelden graag via dit formulier
Na aanmelding ontvang je bericht van ons.

Met vriendelijke groet,

Michiel Kuethe
Jacob van 't Slot
Sandra de Bruijn
 
 
"Nici delivered an excellent workshop on handling tough questions from the (social) media where she provided practical, common sense advice in an interactive and interesting format. If you are about to face the media and want to feel more confident, then book a session with Nici immediately. You will be in safe hands and it will be fun!"
 
“Wat zo goed is van de techniek die ik nu geleerd heb is, dat ik meerdere ingangen heb, die ik overal kan toepassen. Niet alleen in de persverklaring, maar ook als reactie op berichten op de sociale media!”
 
"Na deze dag herken ik de werkelijke vraag achter de gestelde vraag. Ik weet nu hoe ik journalisten kan overtuigen om mijn headline in de krant te krijgen, in plaats van die van hen!"
 

Meer weten over Nici? Biografie Nici MarxLinkedin Nici Marx
Vragen over deze training, bel 06 - 22807676